Zaterdagmiddag 23 september vindt dit plaats in onze kerk van 15:00 – 17:00 uur. Ds. Jelle de Kok zal spreken over het thema ‘De Hoop die in ons leeft’. Het leven van Jezus Christus geeft hoop en kracht. Maar hoe deel je dat in je directe omgeving? Hoe kun je een zegen zijn voor de mensen om je heen? Wat kunnen we leren van de eerste brief van Paulus? En hoe kan de groeigroep daarin een bron van inspiratie zijn of worden?

Zaterdagmorgen 9 september kunt u uw auto laten wassen bij de kerk. We starten om 9.00 uur en wassen tot 12.00 uur. Een wasbeurt kost € 10,- De opbrengst is voor het psychiatrisch ziekenhuis in Albanië. We hopen dat jullie met veel auto’s komen.

Heeft u geen auto. Kom dan gezellig koffie of fris drinken. Hiervoor vragen we een vrijwillige bijdrage. Bij de koffie willen we iets lekkers serveren.

Graag wordt u uitgenodigd om zaterdag 2 september in de kerk van Nieuw- en Sint Joosland Nieuwland Zingt bij te wonen. Deze koor- en samenzang begint om 15.00 uur. Op het programma staan vooral bekende liederen, waaronder Lichtstad met de Paarlen Poorten, Leid mij Heer, o machtig Heiland en Genade, zo oneindig groot. Vanwege het Lutherjaar is het thema dit jaar: Soli Deo Gloria. Daarom wordt ook ‘Een vaste brucht…’gezongen. Evenals vorig jaar zal het gemengd koor van De Levensbron-kerk in Goes optreden, o.l.v.  Rembrandt Minderhoud.

Tijdens onze periode in Albanië hebben we naast het bezoeken van de projecten van Fred en Wilma ook mogen genieten van de prachtige natuur. Tijdens een prachtige wandeling zagen we in het bergachtige gebied in de buurt van Tirana de koeien naar huis gaan door uitgesleten sporen.  Namens de projectgroep Help Albanië hebben we een activiteit gepland langs en naar Hollandse koeien. Dus op bezoek bij Aagje, Rika, Nora, Leentje, Emma….

Op zondagochtend 9 juli zal er een kinderdienst gehouden worden in onze kerk. Het thema is 'Kom zoals je bent'. Ds. Westerneng verzorgd de overdenking en Tim Bouwsma begeleid ons bij de muziek. Alle kinderen, ouders, grootouders en anderen zijn natuurlijk weer van harte welkom in onze kerk. We beginnen om 9.30 uur.

Na een zeer geslaagd kampweekend hebben we natuurlijk een enorme hoeveelheid foto's gemaakt. Hieronder een aantal links om ze te bekijken. Willen jullie wel voorzichtig zijn met het delen van de foto's via social media? Dit inverband met mensen die hier niet zo van houden.
Geniet ervan!

Afgelopen zaterdag was het weer visserijdag in Arnemuiden. Wij stonden er weer met een kraam  met boeken en onze koffiecorner. En wat een lekkers is er weer gebracht door de baksters. Het zag er weer heerlijk uit. Allen dank daarvoor. In het begin was het niet zo druk. Dit kwam door de regen maar we bleven vrolijk en enthousiast. 's Middags was het gezellig druk en waren er fijne gesprekken. Er is ook leuk verkocht bij het boekenkraam. Vooral boekjes voor kinderen. Fijn dat er ouders zijn die tijd en aandacht besteden om samen het evangelie van God te lezen.

Weet u dat wij binnen onze kerk een vrijwillige hulpdienst hebben? Heeft u (tijdelijk) hulp nodig met bijvoorbeeld boodschappen doen, klusjes in en om het huis, invullen van formuleren, eten koken, vervoer van en naar het ziekenhuis, of wilt u weleens een bezoekje van iemand, neem dan gerust contact op met één van onderstaande coördinatoren. Er staat een groep van enthousiaste vrijwilligers voor u klaar die u graag van dienst willen zijn. Ook voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onderstaande coördinatoren.

In mei is een groepje mensen uit de Gereformeerde Kerk in Arnemuiden naar Albanië geweest. We bekijken het werk onder de allerarmsten in dit van Fred en Wilma Westerink in het Balkanland. De kerk heeft het werk twee jaar gesteund en ontmoeten nu de mensen waar het allemaal omgaat. Een enerverende reis, met mooie ontmoetingen en overweldigende indrukken. Wij filmden de reis en produceerden een korte impressie.

Aankomende zondagavond, 18 juni, hopen we weer een jeugddienst te houden. We beginnen om 19.00 uur in de kerk. Het thema is deze keer 'We gaan op reis'. Ds. Bennie Kooistra zal hierover met ons nadenken in drie korte overdenkingen. Natuurlijk is er ook weer vele muziek met een band o.l.v. Klaas van de Ketterij. Iedereen, en vooral alle jongeren, zijn natuurlijk weer van harte uitgenodigd om deze dienst met ons mee te beleven! Tot dan.