Vrijdag 28 juli: Avondwandeling met picknickstop.

Tijdens onze periode in Albanië hebben we naast het bezoeken van de projecten van Fred en Wilma ook mogen genieten van de prachtige natuur. Tijdens een prachtige wandeling zagen we in het bergachtige gebied in de buurt van Tirana de koeien naar huis gaan door uitgesleten sporen.  Namens de projectgroep Help Albanië hebben we een activiteit gepland langs en naar Hollandse koeien. Dus op bezoek bij Aagje, Rika, Nora, Leentje, Emma….

We nodigen een ieder uit voor een avondwandeling met een picknickstop op vrijdag 28 juli. Vertrek 19.00u vanaf het crèche gebouw achter de kerk. De wandeltocht gaat naar de boerderij van de familie Kodde, waar een stop is met koffie/thee/fris en wat lekkers erbij. Daarna wandelen we terug.  We willen om 21.00u weer bij de kerk zijn.

Voor deze wandeling zijn stevige schoenen aan te raden en is het verstandig om een lange broek aan te trekken. Zin om mee te wandelen? Geef je dan op zondag na de dienst aan de info-tafel in de hal. Opgeven kan ook nog tot vrijdag bij Ria (603033).

Neem gerust een vriend/vriendin of familie mee!

We vragen voor deze activiteit een vrijwillige bijdrage die bestemd is voor de projecten in Albanië.

Groeten Ada, Ingrid en Ria