Welkomstdienst 3 november in de Hofpleinkerk

Zondagavond 3 December a.s. zal Gospelkoor Glorify de muziek verzorgen in de Welkomdienst. Een dienst die in het teken zal staan van Advent. Ook de woordverkondiging door Ds. Scholte de Jong zal dit als thema hebben.

Ds Scholte de Jong is verbonden aan de Hofpleinkerk te Middelburg. Daar zal deze dienst ook gehouden worden.

Glorify is een enthousiast Gospelkoor uit Middelburg. Hun passie is zingen over Gods liefde, redding en toekomst. Met zo’n 60-tal leden willen zij graag deze boodschap uitdragen en werken dan ook zeer regelmatig mee aan kerkdiensten. Daarnaast verzorgen zij avondvullende optredens en concerten en dragen zij de boodschap van Gods liefde graag uit door mee te doen aan festivals, o.a. tijdens het jaarlijkse Middelburgs VÓLkoren in het eerste weekend van Juni.

Graag nodigen wij u uit voor deze dienst, samen met uw familie, vrienden, kennissen. Wat zou het mooi zijn, wanneer  iemand uit uw omgeving welke de boodschap van Advent nog nooit hoorde, in deze laagdrempelige kerkdienst door Gods Geest aangeraakt wordt.

Zo hopen en bidden wij samen met u om een gezegende Welkomdienst op Zondag 3 December a.s om 18.45 uur in de Hofpleinkerk Hofplein 13, 4331 CK Middelburg