Aanmelden Startdag 2021

Beste gemeentelid,

Op 18 september 2021 willen we samen als gemeente het winterseizoen starten. We hebben een leuk programma samengesteld en hopen dat u en jij ook wil komen. Geef je dan op via het onderstaande formulier.

- 13.30 uur: Inloop
- 14.00 uur: Start avontuurlijk teamspel door Arnemuiden, waarbij de kennis van de ouderen en de behendigheid van de jongeren benodigd zijn! Voor de ouderen die liever op de locatie blijven, is er een kennisquiz met leuke prijsjes.
- 15.00 uur: Pauze met koffie/thee + iets lekkers (bakkers gezocht: kunt u/jij voor iets lekkers zorgen, geef dit dan hieronder aan)
- 15.30 uur: Vervolg teamspel
- 16.30 uur: Gezellig samenzijn
- 17.00 uur: Maaltijd. We willen vragen aan degenen voor wie dit lukt iets te eten mee te nemen, zodat het een afwisselende maaltijd wordt. U kunt bij aanmelding aangeven wat u meeneemt.
- 19.00 uur: Afsluiting

Voor de jongelui hebben we 's avonds nog iets georganiseerd. Zij ontvangen hiervoor een aparte uitnodiging.
We zien ernaar uit om u/jou deze dag te ontmoeten en neem gerust iemand mee die niet bekend is met onze gemeente. Uiteraard zullen we rekening houden met de dan geldende coronamaatregelen.

1 Begin 2 Voltooid

Ds. W.F. van de Woestijne - Arnemuiden - Israelzondag
Ds. W.F. van de Woestijne - Arnemuiden
Ds. W.F. van de Woestijne - Arnemuiden
Ds. J. de Nood - Zeebrugge

Nieuwsbrief

Ontvangt u nog geen nieuwsbrief en wilt u die ontvangen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Klik hier

Informatie

Bent u geraakt? Heeft u vragen over het geloof of over deze gemeente? Of wilt u lid worden van onze gemeente?

Ik wil meer informatie