Kids en Jeugd

De Gereformeerde Kerk in Arnemuiden wil de kids en jongeren van de gemeente actief betrekken. Dat doen we op allerlei manieren. De belangrijke kernpunten binnen het jeugdwerk zijn samen te vatten in de vier O’s: Onderwijs, Omzien naar de jongeren, Ontmoeting en Ontspanning met elkaar. 
Dat alles met als doel om onze kinderen en jongeren Jezus Christus, de Redder der wereld, bekend te maken. Zodat ook zij Hem na gaan volgen.
Hiernaast een greep uit de activiteiten die weer zijn gestart in het nieuwe seizoen.
 
Paaswandeling 2021

Wandel door het dorp en beleef het paasverhaal! Maak met je ouders, opa en oma, broer of zus deze paaswandeling door Arnemuiden. Van woensdag 31 maart tot 5 april 2021 hangen op verschillende plekken in het dorp QR-codes voor de ramen. Bij iedere QR-code krijg je een filmpje te zien over Pasen, met een verhaal, muziek of interessante weetjes. Op de plattegrond kun je zien hoe je de wandeling moet lopen. 

Goed om te weten!
- Je mag zelf weten wanneer je gaat wandelen. Vooraf aanmelden is niet nodig.
- De start is bij basisschool Oleanderhof. Je vindt de QR-code op een raam aan de kant van het parkeerterrein.
- Je hebt een QR-codescanner op je telefoon nodig om de filmpjes te kunnen bekijken. Hiervoor kun je gratis een app downloaden.

Veel plezier! 

Coronacrisis
Tijdens de coronacrisis is er regelmatig geen kindernevendienst, club of catechisatie. Maar speciaal voor jullie maken we regelmatig filmpjes. Leuk en leerzaam. Juf Pauline neemt jullie mee op avontuur met verhalen uit de bijbel, liedjes, doe-werkjes en allerlei andere leuke dingen.

Kijk jij mee? Dat kan via: https://youtube.com/playlist?list=PLSK3VXI4zQgAx0QMyAcn_kwxwyqsTNNLr