Op zaterdag 20 oktober hoopt Evert van de Veen weer een concert te geven op het orgel in onze kerk. Er zal dan muziek van J.S. Bach ten gehore worden gebracht, maar ook componisten als G.F. Händel, C. Franck en enkele andere , minder bekende, componisten komen aan bod.

De wintermarkt wordt dit jaar gehouden op zaterdag 17 november 2018. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang, we hopen er samen weer een mooie dag van te maken. We zoeken tweedehandskleding om te verkopen!

Wij als actiegroepje voor Tanja in Cambodja zoeken enthousiastelingen om ons groepje te komen helpen. Dus heb je zin om mee te helpen om acties te organiseren om geld op te halen voor Tanja in Cambodja, dan zijn wij op zoek naar jou!  Als je informatie wilt mag je 1 van ons natuurlijk altijd even bellen, mailen of benaderen!

Op D.V. zaterdag 22 december hopen wij als koor het oratorium ‘De Belofte Vervuld’ uit te voeren tijdens onze kerstzangavond. Een oratorium is een vocaal stuk, waarbij koor en musici met een verteller een boodschap willen uitdragen. ‘De Belofte Vervuld’ vertelt het kerstverhaal, waarin uiteraard de geboorte van onze Here Jezus Christus verkondigd wordt. Tekst en muziek van dit oratorium zijn van de hand van Jan-Peter Teeuw. De muzikale begeleiding hierbij is met orgel, piano, fluit, hobo en trompet.

Zondag 7 oktober a.s. vieren we, net als zoveel andere kerken in Nederland in de morgendienst, Israëlzondag. Het is goed om de focus te richten op Israël, het volk van God. Hij heeft er een Verbond mee gesloten, het is dus niet zomaar een volk als alle andere!

Onze eigen praiseband Zilt leidt de komende tijd de muziek op twee verschillende samenkomsten. De eerste is op 31 augustus, een kampvuuravond bij de sluizen van Veere. Deze keer is het niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen omdat de kampvuuravond alweer vijf jaar bestaat.

Het thema voor dit jaar is: ”Wie ben ik?” Om daar achter te komen nodigen we u/jullie uit voor het startweekend. We hebben een heel leuk programma voor alle leeftijden. Als we samen gemeente willen zijn is het fijn dat we allemaal meedoen. Op het programma staat een bijbelse wandeling, een mannenfietstocht, de jeugd kan gaan kanoen en een bezoek aan “de oude verbandkamer”wordt vast een heel leuk uitstapje voor de ouderen van de gemeente. We sluiten samen af met een maaltijd op de boerderij van Peter en Suzanne Joosse aan de Binnendijk.

Verdiepingscursus voor ieder die meer wil leren over de gaven van de Heilige Geest, het gebed, genezing en bevrijding. Onderwerpen zijn onder meer wat het betekent dat je naar Gods evenbeeld bent geschapen en wat leven in het Koninkrijk van God inhoudt. Stuk voor stuk indrukwekkende onderwerpen die vragen om verheldering en nieuwe doorleving. Verlang jij ernaar om anderen te dienen in de kracht van de Heilige Geest? Zou jij je effectiever willen laten gebruiken door de Heilige Geest, maar vind je het moeilijk om daadwerkelijk uit te stappen in geloof?

In de avonddienst van 17 juni is er weer een jongerendienst. Dominee S. Dierx uit Waarde zal voorgaan. We willen samen met de jongeren nadenken over het thema 'Hoe sterk ben jij'. Iedereen is natuurlijk van harte welkom, met de hele familie!

Hartelijk welkom op de samenzang zaterdag 18 augustus (aanvang 15.00 uur) welke dit jaar grotendeels is gewijd aan dichteres Jacqueline van der Waals, die 150 jaar geleden werd geboren. Van haar zingen we onder orgelbegeleiding van Tim Bouwsma.