Alpha middag van start

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof?

Dan ben je van harte welkom op de Alpha middag! Deze middag is voor alle jongeren van 14+ tot 17 jaar. Ben je ouder dan 17, dan ben je van harte welkom op de Alpha avonden bij Kees.

Wanneer?
Zondag middag 18 december willen wij starten met de eerste Alpha - middag, 12:30 uur in kerk. De middag duurt tot 14:00 uur

Waarom?
Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?
We beginnen met een gezellige en lekkere lunch. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Wees welkom! Tot dan, op zondag 18 december, 12:30 uur in kerk.
Jorian, Sander, Kees, Rita en Christel