Benefietconcert met Pearl

Zaterdagavond 24 september 2016 komt zangeres Pearl Joan Jozefzoon naar onze kerk! Zij zal zingen tijdens het benefietconcert en de praise die wij organiseren om geld op te halen voor onze Muskathlon. Pearl is een christelijke zangeres en musicalactrice en bekend van haar deelname aan tv-programma The Voice of Holland. We zijn ontzettend blij dat Pearl ons op deze manier wil steunen. We hopen dat u erbij bent! Als u zeker wilt zijn van een plekje op deze bijzondere avond, kunt u alvast kaarten reserveren via: muskathlonarnemuiden@gmail.com. € 12,50 per kaart.   

Bezoek onze kraam op de Visserijdag
Het is ook mogelijk om kaartjes voor het concert te kopen op de Visserijdag in Arnemuiden op 25 juni 2016. Wij staan daar met een kraam (nb. een andere kraam dan van de evangelisatiecommissie). Naast de concertkaartjes verkopen we kibbeling, Hollandse Nieuwe, wijn, biologische vruchtensap, armbandjes, zelfgemaakte kaarten en een traditionele lekkernij uit Goeree-Overflakkee. Zeker een bezoekje waard dus! We hopen u die dag te ontmoeten.  

Opbrengst voor Compassion

De opbrengst van het benefietconcert en de Visserijdag is bestemd voor de christelijke kindsponsororganisatie Compassion. Wij gaan voor dit goede doel een Muskathlon (halve marathon) lopen in Uganda. Het is de bedoeling dat we samen € 50.000 euro sponsorgeld ophalen en we organiseren daarom allerlei acties. 

Hartelijke groet, 

Team Muskathlon Arnemuiden 
Mirjam, Tamara, Ellen, Caroline en Marieke