Deel 1 verslag startweekend 2015

Verschillende mensen zullen verslag doen van de activiteiten van het startweekend. Deze week twee verslagjes van de bingo en de maaltijd.

Bingo voor de ouderen
Bij het startweekend waren er verschillende evenementen. Ook aan de ouderen was gedacht en waren we uitgenodigd voor Bingo vanaf 60+. We werden hartelijk verwelkomd door Rita Meulmeester met koffie/thee en “voldoende” koekjes. Toen we allemaal aanwezig waren sprak Rita nog een welkom en hield een korte toespraak waar het thema “ouderen” naar voren kwam. Aansluitend opende zij met gebed en wenste ons een gezellige middag. Marieke Poortvliet nam de leiding op zich voor de bingo. Er waren leuke prijzen. Tussendoor werden we verwend met verschillende hapjes en drankjes. Heel leuk was het dat de jeugd ons bediende. Na anderhalf uur gezelligheid werden we verhuisd naar de grote zaal, waar we met veel gemeenteleden en kinderen iets fijns aangeboden kregen. Maar dat verhaal is voor een andere verslaggever.

Ina Edel


Een leuke middag
Het was gezellig met een leuke club. We werden verwend door de jeugd met veel lekkers, dat was prima verzorgd. Het leuke van de bingo was, dat één van de meisjes de hoofdprijs won.
Daarna gingen we eten. Een grote club. Een team bakte het vlees voor ons. Er waren heerlijke salades, stokbroden en drinken. Nadien was er nog ijs toe. Het was super verzorgd en er werd flink gegeten. Na het eten hebben we spelletjes gedaan en iedereen deed heel leuk mee.
Het was een fijne en gezegende dag. Alle lof aan de organisatie. Hartelijk dank.

van der Guchte