Gezamenlijke aanpak noodhulp Arnemuiden

Vanaf september 2015 zullen we als diaconieën van Arnemuiden samenwerken op het gebied van noodhulp in en rondom Arnemuiden. We zijn al een tijdje bezig met besprekingen, maar de handtekeningen zijn gezet en er ligt een goed plan op tafel. We gaan van start!

Dankzij dit initiatief kunnen we een oplossing bieden aan de problemen die onstaan als gevolg van de versobering van de zorg.

Nu we echt van start gaan, hebben we vrijwilligers nodig. Er is al eerder een oproep gedaan, maar opgeven kan nog steeds via Zr. S. de Looff, tel nr: 0118 - 602615.

Het is voor iedereen spannend hoe het gaat verlopen. Of er veel beroep op deze noodhulp gedaan wordt of niet, of er extra taken bij komen en of ook andere partijen samenwerking gaan zoeken. Misschien dat de kerk in Kleverskerk hieraan toegevoegd gaat worden. Allemaal zaken die we vanzelf gaan ervaren.

Gebed
Als diaconie vragen wij jullie gebed voor de uitvoering van deze zorgtaken. Daarnaast vragen wij jullie onze Vader ook te danken dat we met dit project zo'n mooie samenwerking mogen hebben met alle kerken in Arnemuiden.