Gezellige wintermarkt op zaterdag 17 november 2018

Fijn dat wij vanuit de gemeente zoveel 2ehands kleding hebben ontvangen t.b.v. de verkoop op de wintermarkt. U kunt nog kleding inleveren tot maandag 5 november.

Op D.V. zaterdag 17 november 2018 onze jaarlijkse wintermarkt van 10.00 tot 14.30 uur. We starten de activiteiten van de wintermarkt op vrijdag 16 november met het inpakken van de oliebollen. Vind u het gezellig mee te helpen we starten om 9.15 uur. Natuurlijk is er voor alle inpakkers een bakje koffie met oliebol!!! Aan het eind van de middag komt de jeugd weer bij u aan de deur met oliebollen. Ze doen dit altijd met veel enthousiasme en we hopen dat ze ook dit jaar weer allemaal verkocht worden.

U kunt spullen voor de rommel-/boekenmarkt de gehele dag inleveren. Wanneer u de spullen niet zelf kunt vervoeren kunt u contact opnemen met Kees van Belzen tel. 06-29620399 (voor Arnemuiden) en Suzanne Joosse (voor Nieuw en St. Joosland en omgeving). Zaterdag starten we om 10.00 uur met de wintermarkt. Er worden weer mooie bloemstukken gemaakt door de crea-groep, er is weer versgebakken vis, Zeeuws fruit, verloting en nog veel meer.

Ook dit jaar is er weer een fotostudio, waar u een mooie foto kunt laten maken bijvoorbeeld voor uw kerstkaart. Tevens kunt u een korte workshop, handlettering volgen. Voor een gering bedrag kunt u kennis maken met de basistechnieken sierlijke letters schrijven. U kunt kiezen uit een kaart, memoblok of klembord. Kinderen kunnen hieraan ook deelnemen en een tas versieren. In de garderobe ligt hiervoor een intekenlijst voor deelname en verdere informatie.

Muzikale omlijsting van deze dag wordt verzorgd door kinderkoor “Jubilate” om 10.45 uur. Vanaf 12.45 uur volgt een muzikaal optreden onder leiding van dhr. Edel op de accordeon en met zangers uit onze gemeente. Wanneer u geen vervoer hebt maar toch graag naar de wintermarkt wilt komen kunt u contact opnemen met Mariëtte Wattel tel. 06-25161649. Wij zijn ons ervan bewust dat deze dag alleen kan slagen dankzij de inzet van veel vrijwilligers en hopen er samen weer een mooie dag van te maken.

Wilt u graag meehelpen maar hebben wij u nog niet benadert wilt u dit dan doorgeven aan één van onderstaande commissieleden. Wij hopen weer velen van u te mogen begroeten, de koffie/thee staat vanaf 10.00 uur klaar.

De wintermarktcommissie,
Mariëtte Wattel, Ineke Kodde, Nel Moerland, Mariëlle van Dijke, Jolanda Joziasse, Peter Pleijte, Kees van Belzen, Jan Poortvliet, Jan Riemens en Suzanne Joosse