Groenekerkenfietstocht in Middelburg 23 juni

Hou je van fietsen? Geniet van de natuur en neem een kijkje in de keuken van diverse Groene Kerken. GroeneKerkenactie organiseert de ‘GroeneKerkenroute’: vijf regionale fietsroutes langs diverse Groene Kerken op zaterdag 23 juni, ook in Middelburg. Doet u mee?

Voor de allereerste keer stellen de Groene Kerken hun kerken een dag lang open om u als bezoeker met het thema duurzaamheid kennis te laten maken en te inspireren. De 5 routes die GroeneKerkenactie heeft uitgezet lopen door prachtige dorpjes en het typisch Nederlandse landschap. Uiteraard wordt u na de nodige inspanning van het fietsen bij de Groene kerken op de route hartelijke ontvangen door een gastheer of gastvrouw. Bij elke kerk wordt een duurzame actie getoond en ontvangt u een heerlijke biologische versnapering. Geef u nu op voor één van de 5 fietsroutes. Ga er alleen op uit, of samen met familie- of gemeenteleden. Meedoen? Klik op ‘Ik fiets mee’ en laat ons weten welke route u wilt fietsen, wie u meeneemt en hoe we u kunnen bereiken.

Kijk op: www.groenekerken.nl/groenekerkenroute voor meer informatie