Jan Willem Poortvliet fietst voor/in Zuid-Korea 2020

In april 2020 ga ik naar Zuid-Korea om daar een Muskathlon te doen. Hiermee steun ik het werk van Open Doors en in het bijzonder de Noord-Koreaanse christenen. Eén van de nieuwe liedjes van Matthijn Buwalda heeft mij geholpen deze keuze te maken. Dat is het nummer: ‘Waar mijn hart’. Daarom vind ik het extra leuk dat Matthijn Buwalda op 14 februari 2020 naar onze kerk komt om een benefietconcert te geven. De opbrengst hiervan gaat naar Open Doors. Iedere avonddienst staan wij tijdens de voorbede stil bij het werk van Open Doors.

Vind je het belangrijk dat het werk van Open Doors blijft doorgaan en wil je mij helpen om de benodigde € 10.000,- aan sponsorgeld bij elkaar te krijgen? Je kunt op de volgende manieren helpen:  

- Donateur worden van Open Doors. Dat kan al vanaf € 7 per maand via deze link: https://www.opendoors.nl/muskathlon/geven. Of vraag mij naar het machtigingsformulier;
- Bezoek het concert van Matthijn Buwalda. Tickets zijn te bestellen via: https://www.bit.ly/matthijnarnemuiden;
- Geef je op voor een workshop bierbrouwen via poortvlietjanwillem@gmail.com;
- Doe mee met de oliebollenactie en bestel oliebollen voor 31 december 2019. Meer informatie hierover volgt;
- Doe mee met de tweede editie van De Jacht. Inschrijven is nu nog niet mogelijk. Dat kan binnenkort.

Heb je vragen of wil je meer weten? Je kunt mij altijd aanspreken of een mail sturen naar poortvlietjanwillem@gmail.com.

Jan Willem Poortvliet

Check ook mijn webpagina: https://www.muskathlon.com/nl-dk/deelnemers/2987/jan-willem-poortvliet.html