Lezing door Henk Fonteyn in Kleveskerke

Henk Fonteyn uit Culemborg is legerpredikant. Hij heeft diverse boeken geschreven en houdt regelmatig lezingen over zijn ervaringen tijdens zijn werk. Hij zal op woensdag 13 juli vanaf 19.30 uur een lezing geven in de kerk van Kleverskerke. Henk Fonteyn is in 2014 en 2015 als EA-vrijwilliger op de westelijke Jordaanoever geweest. De ervaringen daar hebben grote indruk op hem gemaakt. Hij heeft verwarrende en schokkende dingen gezien en gehoord, veel prachtige mensen ontmoet, hartveroverende gastvrijheid genoten, avontuurlijk dingen beleefd en veel nagedacht en gesproken met theologen, boeren, militairen, vredesactivisten, studenten, hulpverleners, etc. Iedereen is van harte uitgenodigd voor zijn lezing.