Orgelconcert 25 mei: Evert van de Veen

Op zaterdag 25 mei hoopt Evert van de Veen weer een concert te geven op het orgel in onze kerk. Er zal dan muziek van J.S. Bach ten gehore worden gebracht (o.a. Preludium en Fuga in G-dur) maar ook componisten als Dubois, Young en enkele andere, minder bekende, componisten komen aan bod. Het concert wordt geopend met een koraalwerk van Klaas-Jan Mulder. Het concert wordt besloten met een koraalfinale van de concertgever zelf. Al deze muziek is erg geschikt voor ons orgel. Het beloofd dus een avond met een gevarieerd programma te worden. Het concert begint om 19:30 uur. De entree bedraagt € 6,- en voor kinderen tot 12 jaar en 65+ers € 5,-. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom.

De zondagmorgen daarop hoopt Evert van de Veen ook de ochtenddienst in onze kerk te begeleiden.