Reserveer kaarten voor concert Pearl

U kunt kaarten reserveren voor het benefietconcert en de praise voor Compassion. Zoals al eerder vermeld in de nieuwsbrief, komt de bekende zangeres Pearl Joan Jozefzoon optreden in onze kerk op zaterdagavond 24 september 2016. Het eerste deel van de avond is een sing-in; we zullen dan samen bekende liederen zingen. Daarna zingt Pearl verschillende bekende nummers en enkele eigen nummers. Het belooft een prachtige avond te worden! U kunt kaartjes kopen bij Walky Schoenmode of door een mailtje te sturen naar muskathlonarnemuiden@gmail.com. Een kaart kost 12,50 euro. Hiermee steunt u het goede doel, want de opbrengst van het concert is natuurlijk bestemd voor Compassion (www.compassion.nl).
Het concert sluit overigens qua tijd perfect aan op de activiteiten van de startdag. De startweekend-commissie zorgt ervoor dat u na de maaltijd op tijd terug bent in de kerk om het concert bij te wonen. We hopen dat u komt!

Hartelijke groet,
Team Muskathlon Arnemuiden