Startweekend 22 en 23 september!

Het thema voor dit jaar is: ”Wie ben ik?” Om daar achter te komen nodigen we u/jullie uit voor het startweekend. We hebben een heel leuk programma voor alle leeftijden. Als we samen gemeente willen zijn is het fijn dat we allemaal meedoen. Op het programma staat een bijbelse wandeling, een mannenfietstocht, de jeugd kan gaan kanoen en een bezoek aan “de oude verbandkamer”wordt vast een heel leuk uitstapje voor de ouderen van de gemeente. We sluiten samen af met een maaltijd op de boerderij van Peter en Suzanne Joosse aan de Binnendijk.

Voor de jeugd!
Tijdens het startweekend van onze kerk willen we samen met de kinderen een gezellige en avontuurlijke middag beleven bij Kanoa. Leer elkaar (nog) beter kennen door een middag vol actie, sport en fun óp en rond het mooie Veerse Meer. Voor alle kinderen + JEUGD vanaf 4 jaar, basisschoolgroep 1en 2 hebben ter plaatse een apart programma. Heb je zin om mee te gaan, geef je op bij Annemarie Schilperoord: annemarieschilperoord@live.nl

Als u mee wilt werken, of iets wil bakken voor bij de koffie, geeft u zich dan op bij: Corrie Aalberts, Rita Meulmeester, Ada Riemens of Addi de Smit.