Terugkijken op een mooie Visserijdag

De Evangelisatiecommissie kijkt dankbaar terug op een geslaagde evangelisatie actie tijdens de Visserijdag op zaterdag 27 juni. 'We konden getuigen van ons geloof en het was gezellig'.

In de kraam op de markt werden boeken, bijbels en christelijke muziek verkocht. Daarnaast was er een koffiecorner ingericht, daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. De geweldige inzet van alle bakkers en baksters heeft er voor gezorgd dat we meer dan 300 kopjes koffie en thee konden serveren. Tijdens de koffie werd er getuigd van het geloof in de Here Jezus. De aanwezigheid van zoveel medewerkers en de gezellige sfeer was al een getuigenis opzich. 

'We deelden boekenleggers en evangelisatiekaartjes uit' vertelt Floor Koppejan. 'We hadden goede gesprekken en konden naar veel mensen getuigen van de liefde van de Here Jezus, die ons samenbind en ons de blijdschap van het gezamenlijk optrekken geeft'.

Goed doel
Er werd ook geld ingezameld voor het werk van Open Doors, zij zetten zich wereldwijd in voor het lot van miljoenen Christenen die vervolgd, gediscrimineerd, gemarteld of zelf gedood worden. De actie heeft ongeveer € 560,- opgebracht.

Samenwerken
Bijzonder is de samenwerking met de evangelisatiecommissie van de Hervormde kerk en een evangelische broeder. Floor Koppejan: 'We genieten altijd van deze dag, samen het evangelie van onze Here Jezus verspreiden'.

Bedankt voor de bijzonder inzet en de spontane hulp van zoveel van onze broeders en zusters. Een getuigenis voor Arnemuiden en eer aan God de Vader.