In de Hofpleinkerk in Middelburg wordt op zondag 2 december een Welkomstdienst gehouden. In deze adventszangdienst spreekt voorganger Peter Riemens uit Arnemuiden over het thema 'Licht'. De praiseband Zilt uit Arnemuiden verleent de muzikale ondersteuning. De dienst begint om 19.00 uur, vanaf 18.45 uur beginnen we met zingen.Iedereen is van harte welkom!

Op DV zondag 18 november a.s. zal in de morgendienst de ouderendienst  worden gehouden. Medewerking wordt verleend door het koor  “The Key Singers “ uit  Heinkenszand. Onze eigen predikant ds. Van de Woestijne gaat in deze dienst voor. Ook zullen enkele gemeenteleden aan deze dienst medewerken. Na afloop van de ouderendienst is er gelegenheid om een kopje koffie te nuttigen. U/jij bent van harte welkom !

De Liturgiecommissie.

Fijn dat wij vanuit de gemeente zoveel 2ehands kleding hebben ontvangen t.b.v. de verkoop op de wintermarkt. U kunt nog kleding inleveren tot maandag 5 november.

Op D.V. zaterdag 22 december hopen wij als koor het oratorium ‘De Belofte Vervuld’ uit te voeren tijdens onze kerstzangavond. Een oratorium is een vocaal stuk, waarbij koor en musici met een verteller een boodschap willen uitdragen. ‘De Belofte Vervuld’ vertelt het kerstverhaal, waarin uiteraard de geboorte van onze Here Jezus Christus verkondigd wordt. Tekst en muziek van dit oratorium zijn van de hand van Jan-Peter Teeuw. De muzikale begeleiding hierbij is met orgel, piano, fluit, hobo en trompet.

Wij als actiegroepje voor Tanja in Cambodja zoeken enthousiastelingen om ons groepje te komen helpen. Dus heb je zin om mee te helpen om acties te organiseren om geld op te halen voor Tanja in Cambodja, dan zijn wij op zoek naar jou!  Als je informatie wilt mag je 1 van ons natuurlijk altijd even bellen, mailen of benaderen!

Op zaterdag 20 oktober hoopt Evert van de Veen weer een concert te geven op het orgel in onze kerk. Er zal dan muziek van J.S. Bach ten gehore worden gebracht, maar ook componisten als G.F. Händel, C. Franck en enkele andere , minder bekende, componisten komen aan bod.

De evangelisatiecommissie organiseert op donderdag 8 november een informatieavond in samenwerking met stichting Door. Deze avond gaat over drugsgebruik en Sari zal haar persoonlijke verhaal verhaal vertellen over haar ervaringen met drugs, detentie en de weg terug naar Jezus. Het begint om 19.30 uur en zal tot 21.30 uur duren. Locatie: ontmoetingsruimte van onze kerk. We nodigen iedereen van harte uit.

De evangelisatiecommissie

Zondag 7 oktober a.s. vieren we, net als zoveel andere kerken in Nederland in de morgendienst, Israëlzondag. Het is goed om de focus te richten op Israël, het volk van God. Hij heeft er een Verbond mee gesloten, het is dus niet zomaar een volk als alle andere!

Onze eigen praiseband Zilt leidt de komende tijd de muziek op twee verschillende samenkomsten. De eerste is op 31 augustus, een kampvuuravond bij de sluizen van Veere. Deze keer is het niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen omdat de kampvuuravond alweer vijf jaar bestaat.

Het thema voor dit jaar is: ”Wie ben ik?” Om daar achter te komen nodigen we u/jullie uit voor het startweekend. We hebben een heel leuk programma voor alle leeftijden. Als we samen gemeente willen zijn is het fijn dat we allemaal meedoen. Op het programma staat een bijbelse wandeling, een mannenfietstocht, de jeugd kan gaan kanoen en een bezoek aan “de oude verbandkamer”wordt vast een heel leuk uitstapje voor de ouderen van de gemeente. We sluiten samen af met een maaltijd op de boerderij van Peter en Suzanne Joosse aan de Binnendijk.