Verdiepingscursus 'Levend in Christus' in Bethelkerk in Goes

Verdiepingscursus voor ieder die meer wil leren over de gaven van de Heilige Geest, het gebed, genezing en bevrijding. Onderwerpen zijn onder meer wat het betekent dat je naar Gods evenbeeld bent geschapen en wat leven in het Koninkrijk van God inhoudt. Stuk voor stuk indrukwekkende onderwerpen die vragen om verheldering en nieuwe doorleving. Verlang jij ernaar om anderen te dienen in de kracht van de Heilige Geest? Zou jij je effectiever willen laten gebruiken door de Heilige Geest, maar vind je het moeilijk om daadwerkelijk uit te stappen in geloof? Dan is dit een bijzonder geschikte cursus voor jou!

Doel van de cursus: Ontdekken wat het leven van een discipel van Jezus betekent en leren hoe dat in de praktijk kan worden gebracht, zowel in je eigen leven als ook in de hulp aan anderen. De cursus is een combinatie van theorie en praktijk. Zeker aan te bevelen ook voor mensen die werkzaam zijn in pastoraat, catecheten, jeugdwerkers en geschikt voor iedereen die hiervan meer wil leren.

Woensdagavond 5 september 2018 start de cursus Levend in Christus en het zijn in totaal acht cursusavonden. Deze cursus wordt aangeboden vanuit de Bethelkerk Goes en zal gegeven worden door ervaren cursusleiders van het EW. Meldt je snel aan!

Cursusmateriaal
Het cursus-werkboek Levend in Christus van het Evangelisch Werverband binnen de PKN en handleiding Kies dan het leven.

Cursusavonden en adresgegevens:

- Data:  5 sept, 19 sept, 3 okt, 17 okt, 31 okt, 14 nov, 28 nov, 12 dec.  van 20.00 -22.00 uur
- Locatie: Bethelkerk, Tulpstraat 2  4461 NZ Goes

Kosten: € 25,- voor de cursus en cursus boek. Voor de overige kosten(reiskosten cursusleider, koffie en thee) wordt een collecte gehouden.

Aanmelden:
Meer informatie en aanmelden: Anda van Damme via mail adamme@zeelandnet.nl of via telefoon: 0113-562991. Graag vóór half juni!