Verslag Startdag 24 september

Tijdens onze ggg avond, vroeg Corrie of we het leuk vonden om de startdag te organiseren. Dit was ons Do Event van dit jaar. Nou, we hebben het geweten. Met een opkomst van meer dan 100 mensen, was het een heel geregel. Maar het was enorm leuk om te doen en erg geslaagd. Mede dankzij het fantastische weer had iedereen het goed naar zijn zin.

We begonnen met een fietstocht  richting Fort Rammekes met een tussenstop bij de familie Joosse (waarvoor natuurlijk nog hartelijk dank) iedereen heeft genoten van het fantastisch mooi huis. Er zijn ook mensen met de Zonnetrein naar Fort Rammekes gereden. Daar aangekomen  werden we verwelkomd door trompetmuziek en hebben we spelletjes gedaan. Dit alles in het kader van het thema “genade” (tevens het thema van het kerkelijk jaar).

Daarna hebben we heerlijk gegeten van de vis die Cor en Han hebben gebakken. Andries Moerland en Vishandel de Gruiter hebben dit  gesponsord, waarvoor hartelijk dank natuurlijk.

Het was een hartverwarmende startdag waar we heel dankbaar voor zijn. Verbonden voelen met je broeders en zusters, dat is een mooie start van het nieuwe jaar.

Alle dank aan de Heer, dat we dit uit genade hebben mogen doen en beleven.

De startweekend-commissie