Preekhulp

Telkens als jullie samenkomen, heeft ieder iets: een psalm of een lering of een openbaring, of een tong of een uitleg . I Korinthe 14: 26

De preekhulp helpt u om u te kunnen voorbereiden op de kerkdiensten. U leest hier waar de preek over gaat en waar uw predikant mee bezig is.  Met deze preekhulp kunt u ook mij als uw predikant helpen om de preek op maat te maken, om samen liederen te zingen die de Here u laat zingen, om te bidden en te danken in de gemeente wat ons persoonlijk bezig houdt. U kunt mij een mail sturen, of appen of opbellen of schrijven of aanspreken (vdwoestijne@solcon.nl/ 06-15352779/ 0118-310042/ Korenbloemlaan 63)

Gods zegene Zijn diensten aan ons!

Preekhulp  Derde Advent 12 december (preekhulp voor ochtend en middag (15.30uur))
1. Zondag vieren we het Heilig Avondmaal in Advent. Hoe zie jij er naar uit?
Kom als je hulp nodig hebt om Avondmaal te vieren woensdagavond naar de kerk (19.00-20.15uur): samen praten, samen bidden (evt. onder 4 ogen).
Zou je graag de toegang tot het Heilig Avondmaal verkrijgen? Kom dan ook morgenavond naar de kerk (19.00-20.15uur); voor informatie over belijdenis doen en belijdeniscatechese!
2. We lezen zondag uit Johannes 1: 1-34. 2 verzen wil ik graag met jullie overdenken bij het HA: vers 29 en vers 16. Als jij ze overdenkt, wat denk, voel , wil jij dan?
3. Wat zullen we zingen? Voor Adventsliederen zie: Gz. 116-130.
4.  Wat en voor wie bidden?

Extra aanbod :

Let op: het opgeven van liederen kan tot uiterlijk donderdag 12.00 uur i.v.m. de beamer. Reageer gerust op een enkel onderdeel of vraag. Stuur gerust ook gedachten in voor een dienst waar je zelf niet bij zult zijn!

Extra aanbod :

privé- kerkdienst
In deze tijd dat we de kerk nog maar amper open hebben, bied ik jullie de privé-kerkdienst aan: een herhaling van de ochtenddienst bij u thuis, of in de kerk.  Behoefte?  Neem contact met me op!

Wilt u met mij praten (vooraf of achteraf ) over de onderwerpen of over wat anders? Laat het me weten, dan spreken we telefonisch 0118-310042 af.

Heeft u iets te vieren? Zou u dat willen delen met de gemeente? Stuur gerust een lied, een gebed met uw naam en de gelegenheid die u viert in.

Voor uw reactie/antwoorden kunt u me mailen: vdwoestijne@solcon.nl, bellen: 0118-310042, of schrijven: Korenbloemlaan 63, 4341 JE Arnemuiden.

De Here  zegene ons!
vdW